Scroll Top
ZAŠTO MI
 
vodimo se posebnom predanošću integritetu, odgovornosti i etici.

Dugogodišnje iskustvo i znanje

Naš tim se može pohvaliti višegodišnjim bogatim iskustvom u turističkom i agencijskom poslovanju. Zahvaljujući godinama predanog rada razvili smo pouzdane poslovne odnose i znalački pristup potrebama svakog poslovnog putnika. Dajemo detaljne preporuke o brojnim postojećim mogućnostima, a sve na temelju detaljnog znanja o turističkoj industriji. Klijenti uvijek mogu računati na našu profesionalnu podršku i savjete, bez obzira radi li se o lokalnom putovanju ili inozemnom događanju.

Transparentnost i usklađenost prema klijentima i partnerima

Predani smo cjelovitom i transparentnom  poslovanju te davanju potpunih, poštenih, pravodobnih i relevantnih informacija. Kako bi usluga koju pružamo bila na razini izvrsnosti, vodi nas posebna predanost integritetu, odgovornosti i etičnosti. Etično poslovno ponašanje ključno je u stvaranju zdravoga i pravednoga općeg okruženja.

U Agenciji Pro Putuj težimo najvišim standardima etike i usklađenosti s internim politikama i vanjskim zakonima i regulativama. Kao glavnu smjernicu u poslovanju uvijek ističemo usklađenost s ciljevima naših klijenata.

Praćenje trendova

Volimo se pohvaliti da smo stručnjaci koji prate trendove, prolaze stalnu obuku i koriste najnoviju tehnologiju kako bi klijentima pružili najbolje mogućnosti putovanja. Radimo na novim i izvrsnim platformama za travel management. Konstantno se interesiramo i usavršavamo kroz proučavanje literature, čitanje blogova te sudjelovanje na raznim webinarima, konferencijama i radionicama.

One-stop Shop // poslovna i privatna putovanja

Nakon poslovnih putovanja rado ćemo vas uputiti na odmor u daleke, tople krajeve, na skijanje s društvom ili pak na vikend odmor u neku novu i zanimljivu destinaciju.

Sigurnost - (Covid-19 I visoka svjesnost/travel aware)

Svijet se mijenja svakodnevno, i jako je bitno ostati siguran i zdrav za vrijeme putovanja. Uvijek vam možemo i želimo pružiti korisne savjete za putovanja u zemlje širom svijeta, koji se odnose na sigurnost, lokalne zakone i običaje, uvjete za ulazak u pojedinu državu, prirodne katastrofe, političke situacije, zdravstvena upozorenja (uključujući najnovije informacije u vezi s koronavirusom), informacije o kriminalu, kao i ono što treba učiniti ako vam se dogodi neka neželjena situacija.

 

Redovito se detaljno informiramo oko svake situacije vezane uz Covid-19 te savjetujemo naše klijente u skladu sa svim saznanjima koje imamo. Cilj toga je odgovorno postupanje u svim fazama planiranja i održavanja poslovnih putovanja i događanja.

Kako bi vam olakšali putovanje i poslovanje, brinući se za vašu sigurnost u ovim izazovnim vremenima, s velikom pažnjom pratimo sve novosti i informacije vezane za pandemiju.

Izvori koje pratimo: