Scroll Top

Pravila privatnosti

Zadnje ažuriranje: 14. lipnja 2021.

PRO PUTUJ d.o.o. (“nas”, “mi” ili “naš”) upravlja web stranicom proputuj-kongresi.com (“Usluga”).

Ova stranica vas obavještava o našim pravilima u vezi s prikupljanjem, korištenjem i otkrivanjem osobnih podataka kada koristite našu uslugu.

Nećemo koristiti niti dijeliti vaše podatke ni s kim osim na način opisan u ovim Pravilima privatnosti.

Koristimo vaše osobne podatke za pružanje i poboljšanje usluge. Korištenjem usluge pristajete na prikupljanje i korištenje informacija u skladu s ovom politikom. Osim ako nije drugačije navedeno u ovim Pravilima privatnosti, pojmovi korišteni u ovim Pravilima privatnosti imaju ista značenja kao u našim Uvjetima i odredbama, dostupnima na https://proputuj-kongresi.com

SKUPLJANJE I KORIŠTENJE PODATAKA

Dok koristite našu uslugu, možemo od vas zatražiti da nam dostavite određene osobne podatke koji se mogu koristiti za kontakt ili identifikaciju. Podaci koji mogu identificirati osobu (“Osobni podaci”) mogu uključivati, ali nisu ograničeni na:

  • Ime
  • Adresa e-pošte

PODACI DNEVNIKA

Prikupljamo informacije koje vaš preglednik šalje svaki put kada posjetite našu uslugu (“Podaci dnevnika”). Ovi podaci dnevnika mogu uključivati informacije kao što su adresa internetskog protokola (“IP”) vašeg računala, vrsta preglednika, verzija preglednika, stranice naše usluge koje posjećujete, vrijeme i datum vašeg posjeta, vrijeme provedeno na tim stranicama i drugo statistika.

KOLAČIĆI

Kolačići su datoteke s malom količinom podataka, koji mogu uključivati anonimni jedinstveni identifikator. Kolačići se šalju u vaš preglednik s web stranice i pohranjuju na tvrdi disk vašeg računala.

Koristimo “kolačiće” za prikupljanje informacija. Možete uputiti svoj preglednik da odbije sve kolačiće ili da naznači kada se kolačić šalje. Međutim, ako ne prihvaćate kolačiće, možda nećete moći koristiti neke dijelove naše usluge.

DAVATELJI USLUGA

Možemo angažirati tvrtke i pojedince trećih strana da olakšaju našu uslugu, da pruže uslugu u naše ime, da izvrše usluge povezane s uslugom ili da nam pomognu u analizi kako se naša usluga koristi.

Ove treće strane imaju pristup vašim osobnim podacima samo za obavljanje ovih zadataka u naše ime i obvezuju se da ih neće otkriti niti koristiti u bilo koju drugu svrhu.

SIGURNOST

Sigurnost vaših osobnih podataka važna nam je, ali imajte na umu da nijedna metoda prijenosa putem interneta ili metoda elektroničke pohrane nije 100% sigurna. Iako nastojimo koristiti komercijalno prihvatljiva sredstva za zaštitu vaših osobnih podataka, ne možemo jamčiti njihovu apsolutnu sigurnost.

VEZE NA DRUGE MJESTA

Naša usluga može sadržavati veze na druge stranice kojima ne upravljamo. Ako kliknete na poveznicu treće strane, bit ćete preusmjereni na stranicu te treće strane. Toplo vam savjetujemo da pregledate Pravila o privatnosti svake web stranice koju posjetite.

Nemamo kontrolu i ne preuzimamo odgovornost za sadržaj, pravila o privatnosti ili prakse bilo kojih web-mjesta ili usluga trećih strana.

PRIVATNOST DJECE

Naša usluga se ne obraća nikome mlađem od 18 godina (“Djeca”).

Ne prikupljamo svjesno osobne podatke od djece mlađe od 18 godina. Ako ste roditelj ili skrbnik i svjesni ste da nam je vaše dijete dalo osobne podatke, kontaktirajte nas. Ako otkrijemo da nam je dijete mlađe od 18 godina dalo osobne podatke, odmah ćemo izbrisati te podatke s naših poslužitelja.

USKLADNOST SA ZAKONIMA

Otkrit ćemo vaše osobne podatke kada to zahtijeva zakon ili sudski poziv.

PROMJENE OVIH POLITIKA PRIVATNOSTI

S vremena na vrijeme možemo ažurirati naša Pravila o privatnosti. Obavijestit ćemo vas o svim promjenama objavljivanjem novih Pravila privatnosti na ovoj stranici.

Savjetujemo vam da povremeno pregledate ovu Politiku privatnosti radi eventualnih promjena. Promjene ovih Pravila o privatnosti stupaju na snagu kada se objave na ovoj stranici.

KONTAKTIRAJTE NAS

Ako imate pitanja o ovim Pravilima privatnosti, kontaktirajte nas.