Scroll Top
ORGANIZACIJA VIRTUALNIH DOGAĐAJA

ostanite povezani

Poslovni događaji u potpunosti su zaživjeli online, i sudionici se mogu pridružiti i sudjelovati s bilo kojeg mjesta iz udobnosti svog doma ili ureda.

Našim klijentima omogućujemo virtualno održavanje poslovnih skupova, sastanaka i predavanja. Osiguravamo da virtualni događaji teku bez problema uz cjelokupnu tehničku podršku, nudeći savjete i pružajući rješenja kako bi svaki događaj bio zanimljiv, kvalitetan, stručan i po željama klijenta. Online platforme polaznicima omogućuju međusobnu interakciju, stručna usavršavanja i upoznavanje s novostima i aktualnostima u određenom poslovnom sektoru. 

Iako su sastanci licem u lice često opcija koja se i dalje preferira, trendovi i poslovna filozofija se mijenjaju. Upravo zato digitalne konferencije i sva slična virtualna događanja u potpunosti mogu zamijeniti dosadašnja fizička okupljanja. To je, uostalom, sve češća i poželjnija praksa.

ORGANIZACIJA DIGITALNIH KONFERENCIJA

Hibridna konferencija

Najbolja kombinacija virtualnog svijeta i stvarne prisutnosti-dovodi sudionike na mjesto okupljanja i poziva sve ostale da se pridruže online.

Povezivanje dviju različitih vrsta publike (uživo i online ) veliki je izazov, jer mora udovoljiti potrebama obiju strana.

Sastoji se od:

  • Meeting dizajna
  • Upravljanja sadržajem (Content management)
  • Upravljanja socijalnim medijima
  • Registriranja sudionika
  • Usluge LIVE STREAMING
  • ONLINE angažman (Moderiranje kvizova, priprema anketa ili organiziranje izvlačenja Zoomove breakout sobe sjajan je način da se polaznici podijele u manje skupine te da im se dodijele zadaci povezani s programom.

DOGAĐAJ analiza (Event analysis)

Iako se neke udruge prilagođavaju brže od drugih, i dalje postoji dvojba o tomu što je virtualni događaj – je li to nešto jednostavno poput golemog zumiranja, ili više od toga? Može li jednostavno iznajmljivanje platforme sve to riješiti? A koja je svrha planera događaja sada? Stvaranje virtualnog kongresa jednako je složeno kao i održavanje licem u lice, i potrebna mu je slična kombinacija bitnih značajki, uključujući rad s profesionalnim organizatorom konferencije (PCO), odabir (virtualnog) mjesta, pružanje dobro promišljene organizacije te iskustvo u takvim projektima.